Uncategorized

Creëer een feestje op je nagels met deze trends

Nagellak is tegenwoordig in heel veel verschillende kleurtjes te koop. Van pastelblauw tot nude, glitter nagellak en zelfs metallic. Wat betreft de trends voor je nagels is het aanbod op het moment ontzettend groot. Kies voor gelnagels, acryl of bijvoorbeeld biab, wat een verstevigende gel is die op de eigen nagels geplakt wordt. In deze blog lees je wat er op dit moment hip en happening is als het gaat om nagellak, zodat jij inspiratie op kan doen voor je volgende afspraak bij de nagelsalon. 

Nagelstickers

Nagelstickers zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. Je plakt de stickers simpelweg op je nagels, vijlt ze in de juiste vorm en lakt er een laagje topcoat overheen, zodat ze op hun plek blijven zitten. In onze nagels zitten oliën, waardoor de stickers van de nagels af kunnen glijden. Deze stickers zijn verkrijgbaar in ontelbaar printjes en kleuren, geheel naar je eigen smaak. Van een zebrapatroon tot rode hartjes of als je liever voor wat minder opvallends gaat, is dat ook een optie. 

French manicure:

French manicure is een nailart die er fresh, clean en verzorgd uit ziet. Bij deze nail-art voorzie je je nagels van een witte tip. Tegenwoordig worden deze tips in verschillende kleuren gelakt, maar ook glitter of een patroontje zorgen voor een mooi en strak resultaat. Je kunt de witte tip zelf lakken op je nagel, door een strak streepje te zetten. Als je geen vaste hand hebt, kun je ook een hulpmiddel gebruiken. Je plakt een strip op je nagel en daarboven kun je een lijntje lakken.

Nail-art voor speciale gelegenheden:

Als je binnenkort een bruiloft, verjaardag of een andere speciale gelegenheid hebt, wil je je nagels hier natuurlijk bij laten matchen. Bovengenoemde French manicure staat elegant en is bijvoorbeeld geschikt voor een bruiloft. Voor een verjaardag is een feestelijke nailart met glitters, goud of zilver passend. 

Matte:

Matte nagels zijn nagels met een poederachtige, matte afwerking. Waar nagellak normaal glanzend opdroogt, zorgt matte juist voor een clean en fluweelachtige look. 

Waar vind ik de benodigdheden voor deze kunstwerken?

Bij de Nagelgroothandel kun je professionele nagelproducten aanschaffen. Deze verkopen merken met hoge kwaliteit producten en hebben een ruim assortiment. 

Voor elke nail-art geldt dat een basecoat zorgt voor de mooiste basis. De basecoat is de eerste laag die je op de nagels aanbrengt, voordat je een kleurlakje aanbrengt. Een base-coat heeft een verstevigende werking op de nagels en zorgt ervoor dat het eindresultaat van je nagellak langer mooi blijft. 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *